Kylling i panang karry

image_pdfimage_print

Det her var en simpel panang karry, jeg biksede sammen herhjemme i corona (isolationen).

En anden gang ville jeg tilføje bambusskud, peberfrugt, sød thai basilkum, mini majs eller lign.

Hvis ikke du kan få fat i panang karry (anbefaler den der er foto af længere nede) så kan du bytte ud med rød, grøn eller gul curry paste.

Der findes mange forskellige kokosmælk med forskellig kvalitet. Har delt et billede af min favorit, som jeg køber i Super Brugsen.

Kylling i panang karry

En virkelig lækker asiatisk ret, med masser af smag uden at være stærk
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Køkken: Thailandsk
Keyword: Curry, kylling, panang
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • ca. 400 g kyllingebryst/filet skåret i tynde skiver
  • 1/2-1 spsk panang karry
  • ca. 660 ml kokosmælk
  • 1 løg hk fint
  • 2 gulerødder skåret i små tern
  • Olie til stegning
  • 1/2 spsk fiskesovs
  • 4 kaffirlime blade
  • Ris følg anvisning

Sådan gør du

  • I en gryde koges ris efter anvisning på pakken
  • I en anden gryde/høj pande steges løg og gulerødder ca 4-5 min
  • Svits kyllingen kort (evt af 2 omgange), den skal ikke være færdigstegt
  • Tilføj panang karry og lad den stege i ca 1 minut
  • Hæld kokosmælk, fiskesovs og kaffirlime blade i
  • Lad simre i ca 10 min
  • (Tag kaffirlime blade op inden servering)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*