Små tærter med mazarin, kakaocreme og bær

image_pdfimage_print

De her små tærter, er helt perfekt at servere til brunch, fødselsdag eller tapas.

De er super fine at pynte med bær og spiselige blomster.

Små tærter med mazarin, kakaocreme og bær

Super lækre små tærter, som passer perfekt til tapas
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Dessert
Keyword: bær, kakao, mazarin, smørcreme, tærte
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 18 minutter
Køletid: 1 time
Samlet tid: 1 time 48 minutter
Antal: 8 stk

Udstyr

  • Evt rund udstikker/glas
  • En metal/silikone cupcake form med små huller
  • Sprøjtepose med tyl jeg bruger tyllen 1M

Ingredienser

Mørdej

  • 150 g mel
  • 50 g flormelis
  • 75 g koldt smør
  • 1 knivspids salt
  • 1/2 stk æg, sammenpisket gem den anden halvdel

Mazarin

  • 80 g groftrevet marcipan
  • 40 g sukker
  • 25 g blødt smør
  • 1/2 stk æg, sammenpisket

Kakaocreme med mascarpone

  • 250 g mascarpone
  • 3 spsk kakao
  • 2 spsk flormelis

Øvrige

  • 2 stk jordbær
  • Spiselige blomster

Sådan gør du

Mørdej

  • Kom mel, flormelis, salt og smør i en skål og bland hurtigt sammen (kan også blendes i minihakker)
  • Saml dejen med det halve æg
  • Pak ind i film og stil på køl i 1 time

Mazarin

  • Pisk alle ingredienserne luftigt i en skål
  • Stil på køl indtil kagerne skal laves

Kakao smørcreme

  • Bland det hele godt sammen, kom i en sprøjtepose med tyl og stil på køl

Saml kagen

  • Tænd ovnen på 175 grader
  • Rul mørdejen ud, udstik til 8 runde cirkler og kom dem ned i cupcake formen
  • Fordel mazarinmassen i bundene
  • Bages midterst i ovnen i ca 18 min
  • Tag ud og afkøl
  • Pynt med kakao smørcreme, kvarte jordbær og blomster

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*