Små tærter med mazarin, kakaocreme og bær

image_pdfimage_print

De her små tærter, er helt perfekt at servere til brunch, fødselsdag eller tapas.

De er super fine at pynte med bær og spiselige blomster.

Ingredienser (8stk)

Mørdej

  • 150 g mel
  • 50 flormelis
  • 75 g koldt smør
  • 1 knivspids salt
  • 1/2 sammenpisket æg (gem den anden halvdel)

Mazarin

  • 80 g groftrevet marcipan
  • 40 g sukker
  • 25 g blødt smør
  • 1/2 sammenpisket æg

Kakaocreme med mascarpone

  • 250 g mascarpone
  • 3 spsk kakao
  • 2 spsk flormelis

Øvrige

  • Evt rund udstikker/glas
  • En metal cupcake form
  • Sprøjtepose med tyl (jeg brugte 1M)
  • 2 jordbær
  • Spiselige blomster

Fremgangsmåde

Mørdej

  • Kom mel, flormelis, salt og smør i en skål og bland hurtigt sammen (kan også blendes i minihakker)
  • Saml dejen med det halve æg
  • Pak ind i film og stil på køl i 1 time

Mazarin

  • Pisk alle ingredienserne luftigt i en skål
  • Stil på køl indtil kagerne skal laves

Kakao smørcreme

  • Bland det hele godt sammen, kom i en sprøjtepose med tyl og stil på køl

Saml kagen

  • Tænd ovnen på 175 grader
  • Rul mørdejen ud, udstik til 8 runde cirkler og kom dem ned i cupcake formen
  • Fordel mazarinmassen i bundene
  • Bages midterst i ovnen i ca 18 min
  • Tag ud og afkøl
  • Pynt med kakao smørcreme, kvarte jordbær og blomster

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*