Små tærter med mazarin, kakaocreme og bær
De her små tærter, er helt perfekt at servere til brunch, fødselsdag eller tapas.
De er super fine at pynte med bær og spiselige blomster.
Små tærter med mazarin, kakaocreme og bær
Super lækre små tærter, som passer perfekt til tapas
- Evt rund udstikker/glas
- En metal/silikone cupcake form med små huller
- Sprøjtepose med tyl
Mørdej
- 150 g mel
- 50 g flormelis
- 75 g koldt smør
- 1 knivspids salt
- 1/2 stk æg, sammenpisket (gem den anden halvdel)
Mazarin
- 80 g groftrevet marcipan
- 40 g sukker
- 25 g blødt smør
- 1/2 stk æg, sammenpisket
Kakaocreme med mascarpone
- 250 g mascarpone
- 3 spsk kakao
- 2 spsk flormelis
Øvrige
- 2 stk jordbær
- Spiselige blomster
Mørdej
- Kom mel, flormelis, salt og smør i en skål og bland hurtigt sammen (kan også blendes i minihakker)
- Saml dejen med det halve æg
- Pak ind i film og stil på køl i 1 time
Mazarin
- Pisk alle ingredienserne luftigt i en skål
- Stil på køl indtil kagerne skal laves
Kakao smørcreme
- Bland det hele godt sammen, kom i en sprøjtepose med tyl og stil på køl
Saml kagen
- Tænd ovnen på 175 grader
- Rul mørdejen ud, udstik til 8 runde cirkler og kom dem ned i cupcake formen
- Fordel mazarinmassen i bundene
- Bages midterst i ovnen i ca 18 min
- Tag ud og afkøl
- Pynt med kakao smørcreme, kvarte jordbær og blomster