Chili mayo

image_pdfimage_print

Det er nemt at lave sin egen mayonnaise. Du kan lave grundmayo og så tilsætte smag. Denne er med chili og blev serveret til dybstegte tigerrejer.

Chili mayo

Lækker hjemmelavet chili mayo
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: chili, mayo
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 2 dl

Ingredienser

  • 2 dl solsikkeolie
  • 1 stk æg
  • 1 tsk salt
  • Peber
  • 1 tsk eddike æblecider eddike
  • 1 tsk sennep
  • 2 tsk chilisovs

Sådan gør du

  • Slå ægget ud i et cylinderformet glas (jeg bruger det, der fulgte med til blenderen)
  • Der er vigtigt at æggeblommen ikke går i stykker
  • Drys salt ned på blommen
  • Kom sennep, eddike og olien deri.
  • Placer stavblenderen helt ned ved blommen og start med at blende og før den så op og ned
  • Den skal gerne tykne med det samme
  • Smag til med chili, salt og peber

One Comment

  1. Pingback: Sprøde dybstegte tigerrejer med chilimayo - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*