Aspargessalat med edamamebønner

image_pdfimage_print

Det her er en salat der hylder asparges. Er du ikke vild med asparges, kan du bruge grønne bønner i stedet for.

Aspargessalat med edamamebønner

En skøn ret fyldt med grøntsager
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Salat
Keyword: asparges, avokado, edamame
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g edamame bønner frosne
  • 1 stk avokado
  • 5 stk grønne asparges
  • 5 stk hvide asparges
  • 50 g smuldret feta
  • Salt
  • 1 stk nektarin i skiver
  • 30 g ristede pinjekerner eller hasselnødder
  • evt vinaigrette som blandes i en skål 1/2 spsk æblecidereddike, 1 tsk honning, 1 tsk sennep, 1 spsk olie

Sådan gør du

  • Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad dem ligge i 2 min
  • Hæld vandet fra og drys evt med lidt salt
  • Kom bønnerne i en skål
  • Skyl og knæk enden af de grønne asparges. Skær i 3 dele. Lig op i skålen
  • Skræl de hvide asparges fra hovedet og ned. Knæk enden af og skær i 3 stykker. Kom op i skålen
  • Skær avokado i tern samt nektarinen i både og kom i skålen
  • Rist nødderne på panden til de tager farve. Køl af og drys over salaten sammen med feta.
  • Såfremt du har lavet vinaigrette, så lad gæsterne selv tage på.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*