Det her er en salat der hylder asparges. Er du ikke vild med asparges, kan du bruge grønne bønner i stedet for.
Aspargessalat med edamamebønner
En skøn ret fyldt med grøntsager
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 200 g edamame bønner frosne
- 1 stk avokado
- 5 stk grønne asparges
- 5 stk hvide asparges
- 50 g smuldret feta
- Salt
- 1 stk nektarin i skiver
- 30 g ristede pinjekerner eller hasselnødder
- evt vinaigrette som blandes i en skål 1/2 spsk æblecidereddike, 1 tsk honning, 1 tsk sennep, 1 spsk olie
Sådan gør du
- Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad dem ligge i 2 min
- Hæld vandet fra og drys evt med lidt salt
- Kom bønnerne i en skål
- Skyl og knæk enden af de grønne asparges. Skær i 3 dele. Lig op i skålen
- Skræl de hvide asparges fra hovedet og ned. Knæk enden af og skær i 3 stykker. Kom op i skålen
- Skær avokado i tern samt nektarinen i både og kom i skålen
- Rist nødderne på panden til de tager farve. Køl af og drys over salaten sammen med feta.
- Såfremt du har lavet vinaigrette, så lad gæsterne selv tage på.
Seneste kommentarer