Super lækre spyd med en lækker marinade af soya/østerssovs. Jeg brugte blot en gul peberfrugt, men man kunne sagtens komme mere grønt på såsom cherrytomater, squash, rødløg i stykker mm. Super skønne og perfekte til sommer og grillsæson.
Grillspyd med nakkekoteletter
Super lækre spyd, som er perfekt til grillen
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 spyd
Udstyr
- 4 grillspyd hvis det er træspyd, skal de ligge i blød for ikke at splintre og brænde
Ingredienser
- 500 g nakkekoteletter af gris skåret i tern
- 6 spsk soya
- 2 spsk østerssovs
- 1 tsk citronsaft
- 2 spsk sukker
- 1/2 tsk salt og peber
- 1 stk gul peberfrugt skyllet og skåret i tern
Sådan gør du
- Find en skål og bland soya, østerssovs, salt, peber og sukker sammen til en marinade
- Kom kødternene i marinaden og lad det trække i køleskabet i min. 1 time og gerne til dagen efter
- Find 4 spyd. Kom skiftevis kødstykker og peberfrugt på
- Grill til de er godt stegt på alle kanter
Seneste kommentarer