Spaghetti med pølser og cremet tomatsovs

image_pdfimage_print

Det her er sådan en super børnevenlig ret, som kan laves på bare 20 min!
Jeg må indrømme, at jeg ikke selv er så stor fan af pølser – men det er de andre herhjemme. På denne her måde kunne jeg spise få pølser og stadig nyde maden med tomatsovs og parmesan 🙌

Ingredienser (4 personer)

  • 1 løg, hk fint
  • 1 fed hvidløg, hk fint
  • 1 ds tomat
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • Salt og peber
  • 3 Frankfurter eller lign pølser (ca. 300 g)
  • 1 spsk smør/olie til stegning
  • 1/4 liter madlavningsfløde
  • 400 g spaghetti
  • Evt lidt friskrevet parmesan og basilikum til servering

Fremgangsmåde

  • Skær enderne af pølserne og skær dem i tynde skiver
  • Smelt smørret på en pande og steg løg, hvidløg og paprika 1 min
  • Tilføj pølser og oregano og steg ydeligere et par minutter
  • Kom tomat pure, ds tomat, og fløde deri og lad simre i 10-15 min
  • Kog spagettien efter anvisningen
  • Smag tomatsovsen til med salt og peber
  • Server derefter spaghetti med sovs og pølser. Drys evt parmesan og basilikum på

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*