Spaghetti med pølser og cremet tomatsovs

Det her er sådan en super børnevenlig ret, som kan laves på bare 20 min!
Jeg må indrømme, at jeg ikke selv er så stor fan af pølser – men det er de andre herhjemme. På denne her måde kunne jeg spise få pølser og stadig nyde maden med tomatsovs og parmesan 🙌


Spaghetti med pølser og cremet tomatsovs

En skøn børnevenlig ret, som kan laves på 20 min!

  • 1 stk løg (hk fint)
  • 1 fed hvidløg (hk fint)
  • 1 ds hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • Salt og peber
  • 3 Frankfurter eller lign pølser (ca. 300 g)
  • 1 spsk smør/olie til stegning
  • 1/4 liter madlavningsfløde
  • 400 g spaghetti
  • Evt lidt friskrevet parmesan og basilikum til servering
  1. Skær enderne af pølserne og skær dem i tynde skiver
  2. Smelt smørret på en pande og steg løg, hvidløg og paprika 1 min
  3. Tilføj pølser og oregano og steg ydeligere et par minutter
  4. Kom tomat pure, ds tomat, og fløde deri og lad simre i 10-15 min
  5. Kog spagettien efter anvisningen
  6. Smag tomatsovsen til med salt og peber
  7. Server derefter spaghetti med sovs og pølser. Drys evt parmesan og basilikum på
Hovedret
pasta, pølser, spaghetti, tomatsovs