De her små butterdejspakker med skinke, ost og asparges er super fine og lækre! Helt perfekte som forret eller til tapas. De er tilmed hurtige at lave.
Du kan evt bytte revet ost ud med pikantost.
Ingredienser
- 6 plader frossen butterdej ca 450 g
- 18 stk friske grønne asparges
- 6 stykker parmaskinke
- 1 stk æg til pensling, kan undlades
- 1 dl revet ost
- Salt og peber
- Lidt chiliflager til at drysse med
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Tø butterdejen op i ca.10 min på køkkenbordet
- Skyl aspargesen og knæk de træede ender af
- Kom 1 stykke skinke i først, så 3 asparges og drys med salt, peber og ost
- Fold siderne ind over hinanden (skær evt lidt af bunden)
- Smør med sammenpisket æg og drys med chiliflager
- Bages i ovnen i 15-18 min, til de er gyldne
Hej Madmus
De er så lækre 👌 kan varmt anbefales. Jeg undrer mig over salt og peber i ingredienslisten, er det blot til pynt? 😉 De smager forøvrigt fint uden 👍
Hej Anja
Tak for feedback. Salt og peber skal drysses på aspargesen. Det er hermed rettet.
vh Josephine
Kan de servers kolde eller er varmt bedst?😃
Synes de er lækreste lune, men de kan godt serveres kolde,
Vh Josephine