Små asparges pakker

image_pdfimage_print

De her små butterdejspakker med skinke, ost og asparges er super fine og lækre! Helt perfekte som forret eller til tapas. De er tilmed hurtige at lave.
Du kan evt bytte revet ost ud med pikantost.

Små asparges pakker

Helt perfekte som snack eller til tapas
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: asparges, brunch, butterdej, snack
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 6 stk

Ingredienser

  • 6 plader frossen butterdej ca 450 g
  • 18 stk friske grønne asparges
  • 6 stykker parmaskinke
  • 1 stk æg til pensling, kan undlades
  • 1 dl revet ost
  • Salt og peber
  • Lidt chiliflager til at drysse med

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Tø butterdejen op i ca.10 min på køkkenbordet
  • Skyl aspargesen og knæk de træede ender af
  • Kom 1 stykke skinke i først, så 3 asparges og drys med salt, peber og ost
  • Fold siderne ind over hinanden (skær evt lidt af bunden)
  • Smør med sammenpisket æg og drys med chiliflager
  • Bages i ovnen i 15-18 min, til de er gyldne

4 Comments

  1. Hej Madmus
    De er så lækre 👌 kan varmt anbefales. Jeg undrer mig over salt og peber i ingredienslisten, er det blot til pynt? 😉 De smager forøvrigt fint uden 👍

    • Hej Anja

      Tak for feedback. Salt og peber skal drysses på aspargesen. Det er hermed rettet.

      vh Josephine

  2. Kan de servers kolde eller er varmt bedst?😃

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*