Kyllingedeller

image_pdfimage_print

Jeg er ret vild med frikadeller og kødboller. Tror det er fordi, man kan eksperimentere og bringe så meget smag i.

De her kyllingedeller er ingen undtagelse. Har forsøgt at gøre dem ekstra børnevenlige. Du kan nemt eksperimentere med eks feta, soltørrede tomater, spinat, revet squash osv. Kun fantasien sætter grænser.

Jeg har tilføjet gulerødder (som gør dem saftige og tilføjer lidt sødme) samt parmesan som tilføjer smag.

Kyllingedeller

Lækre saftige kyllinge frikadeller, som kan nydes på madpakken eller til aftensmaden
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: deller, frikadeller, frokost, kylling, madpakke, parmesan
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 450 g hakket kyllingekød
  • 2 stk gulerødder revet groft
  • 30 g revet parmesan
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 stk æg
  • 1 spsk havregryn
  • 1 spsk mel
  • 1/2 dl mælk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål
  • Steg dem i smør på en pande til de er gyldne og færdigstegte
  • Tip- Kan serveres med rødkålssalat, pasta/kartofler/ristet rugbrød og pesto

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*