Kyllingedeller
Jeg er ret vild med frikadeller og kødboller. Tror det er fordi, man kan eksperimentere og bringe så meget smag i.
De her kyllingedeller er ingen undtagelse. Har forsøgt at gøre dem ekstra børnevenlige. Du kan nemt eksperimentere med eks feta, soltørrede tomater, spinat, revet squash osv. Kun fantasien sætter grænser.
Jeg har tilføjet gulerødder (som gør dem saftige og tilføjer lidt sødme) samt parmesan som tilføjer smag.
Kyllingedeller
Lækre saftige kyllinge frikadeller, som kan nydes på madpakken eller til aftensmaden
- 450 g hakket kyllingekød
- 2 stk gulerødder (revet groft)
- 30 g revet parmesan
- 2 fed hvidløg (hk fint)
- 1 stk æg
- 1 spsk havregryn
- 1 spsk mel
- 1/2 dl mælk
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- Smør til stegning
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål
- Steg dem i smør på en pande til de er gyldne og færdigstegte
- Tip- Kan serveres med rødkålssalat, pasta/kartofler/ristet rugbrød og pesto