Hakkebøffer i fad med pikantost

image_pdfimage_print

Det her er en rigtig god hverdagsret for store og små. Den er nem at lave og passer sig selv i ovnen. Jeg valgte at servere ris til😊

Hakkebøffer i fad med pikantost

En skøn ret, som passer sig selv i ovnen
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: bacon, hakkebøf, Mad i fad, mad i ovn, ris
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk bacon i skiver
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg hk groft
  • 1 stk løg hk fint
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1 ds hakkede tomat
  • 1 spsk paprika
  • 100 g pikantost
  • 1 stk gul/rød peberfrugt skåret i strimler
  • Smør/olie til stegning
  • evt ris og rosmarin til servering

Sådan gør du

  • Steg baconen sprød på en pande og gem til servering
  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Form oksekødet til 4 hakkebøffer og steg dem et par minutter pr side, bare så de bliver brunet af (de skal ikke være gennemstegt)
  • Kom bøfferne ned i et ildfast fad
  • Steg løg og hvidløg et par minutter på panden (bare brug den samme som du stegte bøffer på)
  • Tilføj derefter paprika, madlavningsfløde, ds tomat og pikantost
  • Hæld sovsen over bøfferne og lig peberfrugt strimlerne deri til slut
  • Bag i ovnen i 20 minutter
  • Serveres med sprødt bacon og evt ris og frisk rosmarin

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*