Laksecarpaccio

image_pdfimage_print

Jeg elsker fisk og havde set en laksemørbrad i Rema, og fik lyst til at lave noget lækkert. Jeg lavede denne laksecarpaccio – som er super nem og smuk. En rigtig god gæsteret, da alt kan forberedes i god tid.
Anrettede den på 2 måder og fik folks kommentarer på Instagram og billedet under viser favoritten.

Laksecarpaccio

En lækker forret med laks
No ratings yet
Udskriv Pin Rate
Ret: Forret
Keyword: forret, laks, peberrod
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g røget laks jeg brugte laksemørbrad
  • 4 skiver tyndtskåret rugbrød
  • Frisk dild
  • 4 stk æg
  • 4 spsk. peberrodssalat færdiglavet, købt i Rema
  • Salt
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Sæt en gryde over med vand. Når det koger puttes æggene i. Koges i 10 min og skylles med koldt vand.
  • Imens æggene koger, kan du gøre det næste klar.
  • Skær to skiver rugbrød, så tyndt som muligt. Skær i små firkanter og steg i ca. 3 minutter på panden i lidt smeltet smør. Drys med salt og tag panden af varme og afkøl brødet, så de bliver sprøde.
  • Skær laksen i tynde skiver og anret på tallerken.
  • Skær igennem viden og få æggeblomme fri. Blommen skæres i små stykker. Det drysses udenom laksen.
  • Drys med rugbrødsstykkerne.
  • Put peberrodssalaten i en pose og klip hul i hjørnet (som en sprøjtepose). Dup små toppe af creme omkring laksen.
  • Pynt af med dild til sidst og server.
  • OBS du kan lave rugbrødscrumble og æggene klar forud for evt. gæster. Så skal retten blot anrettes.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*