Herhjemme er hele familien vilde med kødboller, så det får vi en del i alle mulige afskygninger. Denne her bowl er super nem at lave og du kan varierer det grønne efter ønsker eller hvad du lige har liggende. Kyllingekødbollerne er super saftige pga. squashen og cremede pga. fetaen. En skøn hverdagsret som kan laves på bare 30 min.
Græsk inspireret bowl med kødboller
En skøn bowl med ris, grønt, dressing og kødboller
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
Kødboller
- 500 g hk kyllingekød
- 1 stk squash revet fint
- 1 dl panko
- 1 dl PUCK feta smuldret
- 1 stk løg hk fint
- 1 tsk citronskal (Øko)
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- 1 tsk hvidløgspulver
- Frisk dild
Øvrige
- 200 ml græsk yoghurt/creme fraiche
- 2 fed hvidløg hk fint
- 1 stk agurk skåret i tern
- 2 stk avokado skåret i tern
- Frisk dild
- 4 dl ris
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog risen som angivet på pakken
- Bland ingredienserne til kødboller sammen og lad trække på køl i 5 min
- Bland yoghurt/creme fraiche sammen med hvidløg i en skål. Smag til med salt og peber.
- Form kødet til 24 små kødboller og steg i fedtstof på panden til gennemstegt og tag af
- Imens vendes dild, avokado og agurk sammen i en skål
- Server det hele sammen i en skål
Seneste kommentarer