græsk inspireret bowl med kyllingkødboller

Græsk inspireret bowl med kødboller

image_pdfimage_print

Herhjemme er hele familien vilde med kødboller, så det får vi en del i alle mulige afskygninger. Denne her bowl er super nem at lave og du kan varierer det grønne efter ønsker eller hvad du lige har liggende. Kyllingekødbollerne er super saftige pga. squashen og cremede pga. fetaen. En skøn hverdagsret som kan laves på bare 30 min.

græsk inspireret bowl med kyllingkødboller

Græsk inspireret bowl med kødboller

En skøn bowl med ris, grønt, dressing og kødboller
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: feta, kødboller, kylling, ris
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

Kødboller

  • 500 g hk kyllingekød
  • 1 stk squash revet fint
  • 1 dl panko
  • 1 dl PUCK feta smuldret
  • 1 stk løg hk fint
  • 1 tsk citronskal (Øko)
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • Frisk dild

Øvrige

  • 200 ml græsk yoghurt/creme fraiche
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 stk agurk skåret i tern
  • 2 stk avokado skåret i tern
  • Frisk dild
  • 4 dl ris
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog risen som angivet på pakken
  • Bland ingredienserne til kødboller sammen og lad trække på køl i 5 min
  • Bland yoghurt/creme fraiche sammen med hvidløg i en skål. Smag til med salt og peber.
  • Form kødet til 24 små kødboller og steg i fedtstof på panden til gennemstegt og tag af
  • Imens vendes dild, avokado og agurk sammen i en skål
  • Server det hele sammen i en skål
græsk inspireret bowl med kyllingkødboller
græsk inspireret bowl med kyllingkødboller
græsk inspireret bowl med kyllingkødboller

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*