De her sprøde rejer med bang bang sovs smager helt vildt godt. Vi brugte dem til aftensmad og kom dem i pitabrød. Ellers vil de også være gode som hapser eller til tapas.
En skøn kombination af sprøde dybstegte rejer med en smagfuld bang bang ‘sovs’ til.
Ingredienser
- 20 stk rå tigerrejer (eller vannamei rejer) jeg køber dem på frost
- 1 dl panko rasp
- 1/2 dl hvedemel
- Salt og peber
- 2 stk æg sammenpisket
- 1 liter solsikkeolie til fritering
- Evt. lime og frisk chili til servering
Bang bang sovs
- 3 spsk mayo
- 1,5 spsk sød chilisovs
- 2 tsk limesaft
Sådan gør du
- Kom olien i en mindre gryde og varm olien op ved middel/høj varme
- Fjern evt. skal og tarm fra rejerne
- Find 3 skåle. Kom mel i en sammen med salt og peber, æg i en anden og panko i en tredje
- Paner nu rejerne. Vend først i mel, dernæst æg og tilslut i panko rasp og lig fra på en tallerken
- Når olien er klar (test evt. med en reje først) så steges ca. 5-6 rejer af gangen i olien og tages op når de er sprøde og gyldne. Lig gerne på en tallerken med køkkenrulle.
- Imens blandes ingredienserne til bang bang sovs
- Server rejerne lune med bang bang sovs over og evt. med frisk chili og lime til
Du er bare Fantastisk , til at lave skønne opskrifter ..!
Tusind tak Annette. Det er sødt sagt og rart at høre.
vh Josephine