bang bang dybstegte rejer

Bang bang dybstegte rejer

image_pdfimage_print

De her sprøde rejer med bang bang sovs smager helt vildt godt. Vi brugte dem til aftensmad og kom dem i pitabrød. Ellers vil de også være gode som hapser eller til tapas.

En skøn kombination af sprøde dybstegte rejer med en smagfuld bang bang ‘sovs’ til.

bang bang dybstegte rejer

Bang bang dybstegte rejer

Virkelig lækre og smagfulde sprøde rejer
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: bang bang sovs, rejer, tapas
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 20 stk

Ingredienser

  • 20 stk rå tigerrejer (eller vannamei rejer) jeg køber dem på frost
  • 1 dl panko rasp
  • 1/2 dl hvedemel
  • Salt og peber
  • 2 stk æg sammenpisket
  • 1 liter solsikkeolie til fritering
  • Evt. lime og frisk chili til servering

Bang bang sovs

  • 3 spsk mayo
  • 1,5 spsk sød chilisovs
  • 2 tsk limesaft

Sådan gør du

  • Kom olien i en mindre gryde og varm olien op ved middel/høj varme
  • Fjern evt. skal og tarm fra rejerne
  • Find 3 skåle. Kom mel i en sammen med salt og peber, æg i en anden og panko i en tredje
  • Paner nu rejerne. Vend først i mel, dernæst æg og tilslut i panko rasp og lig fra på en tallerken
  • Når olien er klar (test evt. med en reje først) så steges ca. 5-6 rejer af gangen i olien og tages op når de er sprøde og gyldne. Lig gerne på en tallerken med køkkenrulle.
  • Imens blandes ingredienserne til bang bang sovs
  • Server rejerne lune med bang bang sovs over og evt. med frisk chili og lime til
bang bang dybstegte rejer
bang bang dybstegte rejer

2 Comments

  1. Annette Søgaard

    Du er bare Fantastisk , til at lave skønne opskrifter ..!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*