Mini croissant med skinke/ost

Mini croissanter med skinke/ost

image_pdfimage_print

De her croissanter tager ingen tid at lave og er geniale til madpakken, snack, på tur, tapas, brunch mm. Jeg bager gerne en dobbeltportion og smider nogle af dem i fryseren. Så har jeg nemt en snack lige ved hånden.

Kan ogs√• fungerer godt til studenterk√łrsel eller at medbringe til f√¶llesspisning i b√łrnehave/skole.

Du kan varierer fyldet efter dine pr√¶ferencer og ogs√• lavet nogle uden k√łd. Ideer til andet fyld: cocktailp√łlse, kun ost, feta/spinat/laks, pesto mm.

Kan også laves i en airfryer (obs kortere bagetid).

Mini croissant med skinke/ost

Mini croissanter med skinke og ost

Virkelig fine og lækre hapsere
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: croissant, fællesspisning, hapser, madpakke, ost, skinke, snack, studenterfest, tapas
Forb. tid: 5 minutter
Bagetid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 1 pk croissant dej brugte Danerolls (den runde b√łtte) – 240 g
  • 50 g sm√łreost
  • 2-3 stk store stykker skinke
  • 4 stk store skiver ost eks emmenthaler eller alm. skiveest (revet mozzarella eller cheddar kan ogs√• bruges)
  • 1 stk √¶g sammenpisket
  • Sesamfr√ł

S√•dan g√łr du

  • T√¶nd ovnen p√• 180 grader varmluft
  • Pak dejen op. Dejen er allerede 'for sk√•ret' i 6 stykker, dog skal du halverer disse i samme form (alts√• p√• langs) – s√• du har 12 sm√• stykker
  • Sm√łr dejen med sm√łreost
  • Placer nu lidt skinke og ost i den tykke ende og rul hver croissant
  • Kom p√• bageplade med bagepapir. Placer med spids/samlingen nedad (s√• undg√•r du at den 'g√•r op' under bagning)
  • Pensl med √¶g og drys med sesam
  • Bag spr√łde og gyldne i ovnen i ca. 10 min

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*