Jeg har altid været vild med kål og elsker at tilberede det på alle mulige måder. Stegt spidskål på panden med en lækker asiatisk dressing er en smagseksplosion af de gode. Kål er ikke kun billigt, men også super god næring med bl.a. en masse fibre og giver god mæthed.
Til sommer kan du også sagtens grille spidskålet.
Stegt spidskål med asiatisk dressing
Virkelig lækker og smagfuld måde at serverer spidskål på
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 stk spidskål halveret
- 1 spsk olie
- 1 dl vand
Asiatisk dressing
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk brun farin
- 1 dl soya
- 1 dl vand
- 2 spsk østerssovs
- 1 tsk sesamolie
- Evt frisk koriander eller persille
Sådan gør du
- På en god varm grillpande steges spidskål på den flade side i lidt olie i ca. 6 min til den har taget godt farve
- Skru ned for varmen. Vend kålen rundt og kom 1 dl vand i panden og et grydelåg over (så den damper under låg i 15-20 min)
- Kom alle ingredienserne til dressingen i en lille gryde og lad det simre indtil det tykner og sukkeret er opløst
- Tag kålen af varmen, hæld ’sovsen over’ og drys evt. med frisk chili og koriander
Seneste kommentarer