påske is

Påske is – 4 ingredienser og uden ismaskine

image_pdfimage_print

Det bliver ikke nemmere end denne smagfulde og lækre påskeis. Den er lynhurtig at piske sammen, du behøver ingen ismaskine eller en helt masse ingredienser.

Det her er en isopskrift hvor alle kan være med. Denne is er med grofthakkede marcipanæg, som både smager skønt og pynter i isen.

påske is

Påske is – 4 ingredienser og uden ismaskine

Isen som alle kan lave
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Dessert
Keyword: is, marcipanæg, påske
Forb. tid: 10 minutter
Frysetid: 6 timer
Samlet tid: 6 timer 10 minutter
Antal: 1 liter

Ingredienser

  • 1/2 liter piskefløde
  • 1 ds kondenseret mælk 397 g
  • 2 tsk vanillesukker
  • 2 poser fugleæg med marcipan 248 gram i alt
  • evt. små chokoladeæg til pynt på toppen

Sådan gør du

  • Pisk fløden til let skum i en skål
  • Hæld den kondenserede mælk og vanillesukker i skålen med fløde og pisk kort sammen
  • Hak marcipanæggene groft og vend i ismassen (gem evt lidt til toppen medmindre du har købt ekstra små chokoladeæg)
  • Fordel ismassen i en rugbrødsform/springform eller lignende. Frys 1 times tid og drys med de sidste knuste marcipanæg eller de ekstra chokoladeæg på toppen
  • Opbevar i fryser med låg eller film over

påske is
marcipanæg påske is

4 Comments

  1. Den kondencerede mælk, skal den i lige fra dåse ?

  2. Jeanette

    Er det søtet kondensert melk du bruker, eller bare vanlig kondensert (ikke søt)?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*