De fleste elsker brownie pga. den chewy konsistens og intense chokoladesmag. Denne brownie er lavet med kun 6 ingredienser og dermed en ret simpel kage. Det er en kage, som er bedst at lave min. 1 dag før servering, så den kan nå at blive mere fast i det.
Ingredienser
- 250 g mørk chokolade ca. 60 % kakaoindhold knapper eller grofthakket
- 200 g smør fast smør eks. lurpak
- 250 g sukker
- 3 stk æg
- 125 g hvedemel
- 2 tsk vanillesukker
- evt flagesalt til toppen
Sådan gør du
- Tænd ovnen på ca. 180 grader varmluft
- I en gryde smeltes smørret ved lav/middel lav varme. Herefter tages den af varmen og chokoladen smeltes deri
- I en skål piskes æg og sukker luftigt
- Pisk mel og vanillesukker i æggemassen og derefter chokolademassen deri
- Hæld i et ildfast fad på 23×28 cm med bagepapir og drys evt. toppen med flagesalt
- Bages i ovnen i 20 min og tages ud til afkøling (den skal gerne stå natten over og mindst ca. 5 timers for at blive god fast)
Seneste kommentarer