Sprøde kartoffel ”skiver” med parmesan

image_pdfimage_print

Tag dine kartofler til next level med de her sprøde ‘skiver’ af kartofler med parmesan. De smager helt vildt godt. Genialt som lækkert tilbehør til aftensmaden eller til når du får gæster.

De bliver super sprøde på grund af parmesanen, som også giver dem en virkelig god smag.

Sprøde kartoffel ”skiver” med parmesan

Uimodståelige sprøde og smagfulde kartofler
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: kartoffel, parmesan, tilbehør
Forb. tid: 20 minutter
Bagetid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g kartofler skrællet
  • 60 g revet parmesan
  • Salt og peber
  • 1 spsk olie

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Kog kartoflerne i kogende saltet vand i 5 min
  • Når kartoflerne er lidt afkølede rives de groft på et rivejern og blandes salt, peber, olie og 40 g parmesan i en skål
  • Fordel 20 runde flade kartoffel cirkler på bageplader med bagepapir
  • Fordel den resterende parmesan på toppen
  • Bages gyldne og sprøde i ovnen v. 200 i ca. 20 min

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*