En super simpel dip, som smager skønt og er cremet på grund af avokadoen. Den kan både bruges i pita eller som en dip til eks. mellemmåltid med nogle grøntsagsstave. Jeg har også brugt et par tortillabrød, som jeg har klippet i små trekanter, drysset med olie og salt samt bagt i ovnen ved 180 grader i ca. 6-7 min til de er gyldne.
Avokado og hytteostdip
En virkelig nem dip, som kan laves på få minutter
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 120 g hytteost
- 1/2 stk avokado
- Frisk dild og persille
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk olie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kom hytteost, avokado, dild, persille, olie og citronsaft i en blender og blend
- Smag til med salt og peber
Jeg skiftede dild ud med frisk basilikum. Det blev helt fantastisk 😃
Super god idé Dorte. Dejligt at høre, at det gik godt😉
vh Josephine