Kyllingegryde á la Trine

image_pdfimage_print

En dejlig nem hverdagsret, som jævnligt var på bordet under min studietid. Du vil nemt kunne bytte grøntsager ud, så du kan bruge det du har liggende i køleskabet.

Kyllingegryde á la Trine

Lækker pastaret på bare 20 minutter
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: bacon, champignon, flødeost, hvidløg, kylling, pasta
Forb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g pasta jeg brugte sløjfer
  • 400 g kyllingebryst/inderfilet skåret i mindre stykker
  • 1 pose champignon i skiver eller 10 champignon skåret i skiver
  • 100 g hvidløgs flødeost
  • 1,5 dl madlavningsfløde 9%
  • 100 g bacon i tern
  • 2 stk porre skåret i ringe
  • 1 stk løg hakket fint
  • Evt frisk rucola, ærtespire eller lign til servering
  • Olie/smør til stegning
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen
  • I en pande steges bacon, løg og kylling og tages op.
  • Kom lidt fedtstof på panden og steg champignon samt pore på panden
  • Tilsæt kødet igen, fløde, ost, salt og peber
  • Vend pastaen deri og server evt med frisk grønt på toppen
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*