En dejlig nem hverdagsret, som jævnligt var på bordet under min studietid. Du vil nemt kunne bytte grøntsager ud, så du kan bruge det du har liggende i køleskabet.
Ingredienser
- 500 g pasta jeg brugte sløjfer
- 400 g kyllingebryst/inderfilet skåret i mindre stykker
- 1 pose champignon i skiver eller 10 champignon skåret i skiver
- 100 g hvidløgs flødeost
- 1,5 dl madlavningsfløde 9%
- 100 g bacon i tern
- 2 stk porre skåret i ringe
- 1 stk løg hakket fint
- Evt frisk rucola, ærtespire eller lign til servering
- Olie/smør til stegning
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen
- I en pande steges bacon, løg og kylling og tages op.
- Kom lidt fedtstof på panden og steg champignon samt pore på panden
- Tilsæt kødet igen, fløde, ost, salt og peber
- Vend pastaen deri og server evt med frisk grønt på toppen
Seneste kommentarer