Kyllingegryde á la Trine
En dejlig nem hverdagsret, som jævnligt var på bordet under min studietid. Du vil nemt kunne bytte grøntsager ud, så du kan bruge det du har liggende i køleskabet.
Kyllingegryde á la Trine
Lækker pastaret på bare 20 minutter
- 500 g pasta (jeg brugte sløjfer )
- 400 g kyllingebryst/inderfilet (skåret i mindre stykker )
- 1 pose champignon i skiver (eller 10 champignon skåret i skiver )
- 100 g hvidløgs flødeost
- 1,5 dl madlavningsfløde 9%
- 100 g bacon i tern
- 2 stk porre (skåret i ringe )
- 1 stk løg (hakket fint )
- Evt frisk rucola, ærtespire eller lign til servering
- Olie/smør til stegning
- Salt og peber
-
Kog pastaen efter anvisningen
-
I en pande steges bacon, løg og kylling og tages op.
-
Kom lidt fedtstof på panden og steg champignon samt pore på panden
-
Tilsæt kødet igen, fløde, ost, salt og peber
-
Vend pastaen deri og server evt med frisk grønt på toppen