Kyllingegryde á la Trine

En dejlig nem hverdagsret, som jævnligt var på bordet under min studietid. Du vil nemt kunne bytte grøntsager ud, så du kan bruge det du har liggende i køleskabet.


Kyllingegryde á la Trine

Lækker pastaret på bare 20 minutter

  • 500 g pasta (jeg brugte sløjfer )
  • 400 g kyllingebryst/inderfilet (skåret i mindre stykker )
  • 1 pose champignon i skiver (eller 10 champignon skåret i skiver )
  • 100 g hvidløgs flødeost
  • 1,5 dl madlavningsfløde 9%
  • 100 g bacon i tern
  • 2 stk porre (skåret i ringe )
  • 1 stk løg (hakket fint )
  • Evt frisk rucola, ærtespire eller lign til servering
  • Olie/smør til stegning
  • Salt og peber
  1. Kog pastaen efter anvisningen

  2. I en pande steges bacon, løg og kylling og tages op.

  3. Kom lidt fedtstof på panden og steg champignon samt pore på panden

  4. Tilsæt kødet igen, fløde, ost, salt og peber

  5. Vend pastaen deri og server evt med frisk grønt på toppen

Hovedret
bacon, champignon, flødeost, hvidløg, kylling, pasta