Cocktailpølser i svøb med brun farin

image_pdfimage_print

Det her er virkelig en lukses udgave af pølser til brunch. Den røgede salte bacon og den søde farin passer mega godt sammen. En virkelig nem måde, lige at gøre lidt ekstra ud af det uden at det kræver de vilde udskejelser i køkkenet. Er du ikke til pølser, så kan du også prøve min kyllingestykker i baconsvøb https://madmusen.dk/2017/03/22/kyllingebites-med-baconsvoeb-og-persille/

Udover brunch passer de også super godt til eks. tapas. Server evt. med en lille tandstik i.

Cocktailpølser med svøb og brun farin

En helt perfekt snack til brunchbordet eller en omgang tapas.
3 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Køkken: dansk
Keyword: bacon, brunch, pølser, tapas
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 18 stk

Ingredienser

  • 18 stk cocktailpølser
  • 6 skiver bacon
  • 1 dl brun farin

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Del baconskiverne over i 3 (klip evt med en saks)
  • Rul bacon om hver pølse
  • Kom brun farin i en skål og rul pølserne med svøb der
  • Kom i et ildfast fad og steg i ovnen i ca. 15 min til de er gyldne

2 Comments

  1. Vil man godt kunne lave dem klar og så tilberede dem på en raklette grill da det vil være lidt anderledes end bare pølser

3 from 2 votes (2 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*