Cocktailpølser i svøb med brun farin

Det her er virkelig en lukses udgave af pølser til brunch. Den røgede salte bacon og den søde farin passer mega godt sammen. En virkelig nem måde, lige at gøre lidt ekstra ud af det uden at det kræver de vilde udskejelser i køkkenet. Er du ikke til pølser, så kan du også prøve min kyllingestykker i baconsvøb https://madmusen.dk/2017/03/22/kyllingebites-med-baconsvoeb-og-persille/

Udover brunch passer de også super godt til eks. tapas. Server evt. med en lille tandstik i.


Cocktailpølser med svøb og brun farin

En helt perfekt snack til brunchbordet eller en omgang tapas.

  • 18 stk cocktailpølser
  • 6 skiver bacon
  • 1 dl brun farin
  1. Tænd ovnen på 180 grader

  2. Del baconskiverne over i 3 (klip evt med en saks)

  3. Rul bacon om hver pølse

  4. Kom brun farin i en skål og rul pølserne med svøb der

  5. Kom i et ildfast fad og steg i ovnen i ca. 15 min til de er gyldne

Snack
dansk
bacon, brunch, pølser, tapas