Det her er en super nem “ret” at lave. Den er perfekt som snacks/forret på en varm sommerdag, til tapas eller brunch.
De bagte tomater med smag fra urter og hvidløg, den ultracremede salte feta og ristet brød.
Rørt feta med bagte tomater og brød
Den er perfekt som snacks/forret på en varm sommerdag, til tapas eller brunch
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 6 personer
Ingredienser
- 600 g cherrytomater
- 2 fed hvidløg
- 1/2 dl olivenolie
- Frisk timian
- Frisk oregano
- Salt og peber
Rørt feta
- 350 g feta
- 1/4 dl vand
- 4 spsk solsikkeolie
- Franskbrød/baguette
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 190 grader
- Pil stilken af tomaterne og kom dem i et ildfast fad med 1/2 dl olie, hvidløg hk groft og urter
- Drys med salt og peber
- Bag i ca 35 min. Til tomaterne er bløde og gyldne
- Blend ingredienserne til den rørte feta, indtil den er super cremet
- Kom i en skål
- Anrer de lune tomater på
- Server med ristet brød
Uhm, det var lækkert og nemt. En anden måde at få feta på, hvor selv de af familiemedlemmerne, der plejer at gå udenom, syntes det smagte mums. Jeg lavede det til fersk laks og med ovnkartofler.
Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen
Kan det spises koldt også?
Ja det kan det nemt 🙂