Rørt feta med bagte tomater og brød
Det her er en super nem “ret” at lave. Den er perfekt som snacks/forret på en varm sommerdag, til tapas eller brunch.
De bagte tomater med smag fra urter og hvidløg, den ultracremede salte feta og ristet brød.
Rørt feta med bagte tomater og brød
Den er perfekt som snacks/forret på en varm sommerdag, til tapas eller brunch
- 600 g cherrytomater
- 2 fed hvidløg
- 1/2 dl olivenolie
- Frisk timian
- Frisk oregano
- Salt og peber
Rørt feta
- 350 g feta
- 1/4 dl vand
- 4 spsk solsikkeolie
- Franskbrød/baguette
- Tænd ovnen på 190 grader
- Pil stilken af tomaterne og kom dem i et ildfast fad med 1/2 dl olie, hvidløg hk groft og urter
- Drys med salt og peber
- Bag i ca 35 min. Til tomaterne er bløde og gyldne
- Blend ingredienserne til den rørte feta, indtil den er super cremet
- Kom i en skål
- Anrer de lune tomater på
- Server med ristet brød