Det her var første gang, jeg lavede min egen hønsesalat. Nøj, hvor var det nemt og lækkert! En perfekt ret til påskebordet, tapas eller som en nem aftensmad bestående af rugbrød og lidt lækkert pålæg.
Jeg har fået et fif til en variation, som jeg vil prøve næste gang. Det handler om at bruge karry/mango dressing og noget chili.
Hønsesalat
En lækker hjemmelavet hønsesalat som passer til påskefrokostbordet eller til tapas
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 700 g hele kyllingelår eller 400 g kyl.bryst
- 1 terning grøntsagsbouillon
- 100 g bacon i skiver
- 100 g hvide asparges fra dåse
- 1 dl creme fraiche 18%
- 1/2 dl god mayonnaise
- 1 knivspids karry
- 1/2 tsk ravigotte sovs/ dijon sennep
- Frisk purløg
- Citronsaft
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kom kyllingen i en gryde, dæk den med vand og kom bouillon deri
- Kog kyllingen i 15-20 min (tag evt et stykke op og se om den er stegt igennem)
- Steg imens baconen sprød på en pande
- Tag kødet op fra vandet og trevl den i stykker eller evt skær i tern
- Bland drænet asparges, mayo, creme fraiche, karry og sennep i skålen
- Bland den afkølede kylling deri
- Smag til med friskhakket purløg, salt, peber og citronsaft
- Kom evt 1/2 af bacon i små stykker i skålen og server resten på toppen. Eller server det hele på toppen 🙂
Seneste kommentarer