Chimi churri

image_pdfimage_print

Det er først for nyligt, jeg stiftede bekendtskab med chimi churri. Det minder på nogle måneder om en pesto, men indeholder hverken parmesan eller nødder.

Den er super frisk og lækker over eks en flanksteak.

Chimi churri

En lækker blanding af urter
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: chimi churri, dip, olie, pesto, urter
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 lille håndfuld frisk oregano
  • 1 fed hvidløg grofthakket
  • 1 spsk rødløg grofthakket
  • 1/2 dl god olie oliven- eller rapsolie
  • 1 spsk rød/hvid balsamico eddike
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Hak gerne de friske krydderurter først
  • Kom derefter alle ingredienser i en mini hakker og blend godt
  • Smag til med salt og peber og tilføj evt mere olie, hvis den skal være tyndere

One Comment

  1. Pingback: Nem tapas - som kan tages med på tur - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*