Børne cupcakes med chokoladeknapper

image_pdfimage_print

De her cupcakes vil være enhver barns drøm. Du kan evt bage kagerne og lade dem selv pynte dem med frosting og chokolade 😃

Børne cupcakes med chokoladeknapper

Nemme cupcakes som børn elsker at hjælpe med at pynte
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Dessert
Keyword: chokolade, chokoladeknapper, cupcakes, muffin
Forb. tid: 30 minutter
Bagetid: 20 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 15 stk

Udstyr

  • 1 tyl til sprøjtepose jeg bruger 1M
  • 1 sprøjtepose
  • 15 cupcakes forme
  • metal/silikone cupcake form

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 50 g rå kakaopulver
  • 75 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1,5 tsk vanille ekstrakt
  • 1,5 dl solsikkeolie
  • 2 dl mælk
  • 3 stk æg

Frosting

  • 200 g flormelis
  • 200 g blødt smør
  • 3 spsk naturel flødeost Philadelphia
  • 30 g rå kakaopulver

Pynt og forme

  • Chokoladeknapper/Smarties

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Kom vanille, mælk og olie i skålen og pisk dejen godt sammen
  • Pisk æggene i en efter en
  • Fyld formene 2/3 dele og stil dem gerne i en cupcake form til ovnen (det sikrer at de ikke flyder ned i siderne og vokser opad i stedet for)
  • Bag midterst i ovnen i ca 18-20 minutter
  • Stil på en rist til afkøling

Frosting

  • Kom alle ingredienserne i en skål og pisk godt sammen i ca 5 min til frostingen er luftig

Pynt

  • Kom en 1M tyl i en sprøjtepose og kom frostingen deri.
  • Fordel frostingen på de afkølede cupcakes og pynt med chokoladeknapper

2 Comments

  1. Jannie Munch Lund

    Hej Josephine
    Kan jeg bruge vaniljesukker/pulver i stedet for vanilje ekstrakt? Og i så fald, hvor meget af det skal jeg bruge af det? 😊
    Kan de fryses?
    Mvh Jannie

    • Madmusen

      Hej Jannie

      Jeg tænker du kan bytte det med 1 tsk vanillesukker ☺️
      Jeg tror godt de kan fryses uden frostingen (men har ikke selv erfaring med det), Pøj pøj med bagningen .
      Vh Josephine

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*