Rødbede råkost

image_pdfimage_print

Jeg elsker rødbeder, men jeg hader at tilberede dem fordi de sviner sådan, hehe. Er jeg vist ikke enig om. Men når man serverer sådan en omgang rødbede råkost, så er det den smukkeste farve, som pynter til enhver ret.

Rødbede råkost

En lækker farverig og mættende råkost
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Salat
Keyword: æble, gulerødder, råkost, rødbede
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 stk rødbeder
  • 3 stk gulerødder
  • 2 stk æbler
  • 1/2 dl koncentreret solbær/hyldeblomstsaft kan undlades, men gør det hele lidt sødt og ekstra saftigt

Sådan gør du

  • Skræl æbler, gulerødder og rødbeder.
  • Riv dem på den grove side af rivejernet.
  • Lig i en skål og hæld saften over.
  • Vend det hele godt sammen.
  • Server eks til hamburgerryg, kyllingespyd, hakkebøffer mm.
råkost

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*