Mørbradgryde

image_pdfimage_print

Jeg elsker simremad og det er skønt at servere for gæster, for så skal man ikke stå i køkkenet, når gæsterne er kommet.

Mørbradgryde

En nem gryderet med mørbrad
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: gryderet, mos, mørbrad, ris, Svinemørbrad
Forb. tid: 20 minutter
Simretid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk svinemørbrad
  • 1 glas perleløg
  • 1 pakke bacon i tern ca. 150-200 g
  • 1 ds hakket tomat
  • 1 ds tomatpure
  • 3 tsk paprika
  • 3 dl madlavningsfløde eller piskefløde, hvis du rigtig skal forkæle
  • 1 stk løg
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Hak løget fint.
  • Afpuds mørbraden og skær den i tynde skiver.
  • Smelt smør i en gryde. Svits løgene og tag dem op.
  • Kom lidt mere smør deri og svits kødet kort på begge sider (få minutter) og tag op.
  • Steg derefter bacon og tilføj paprika.
  • Tilsæt nu kød, ds.tomat, tomatpure, løg og fløde. Lad det småsimre i ca. 20 min.
  • Tilsæt kort før servering perleløgene og smag til med salt og peber.

Noter

Server med ris eller kartoffelmos til.
gryderet

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*