Dejlig nem suppe, du kan lave på max 20 minutter. Du kan også servere det med bacon og brød croutoner i stedet for.
Blomkålssuppe med rejer og dild
En skøn cremet suppe af blomkål
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 2 stk blomkål
- 2 stk løg
- 2 fed hvidløg
- 3 terninger grøntsags bouillon
- 2 liter vand
- Salt
- Smør/olie til stegning
- 3 dl fløde piskefløde eller madlavningsfløde
- Frisk dild
- 400 g rejer i lage
Sådan gør du
- Skær blomkålen ud i små stykker
- Hak løg og hvidløg groft
- Kom smør/olie i en gryde og steg kort løg og hvidløg.
- Tilsæt derefter bouillon, vand og blomkål
- Kog op og når blomkålen er kogt, tages gryden fra varmen.
- Tag ca.3 dl vand fra og blend med en stavblender.
- Tilsæt fløden og smag til med salt.
- Server med rejer og frisk dild.
Seneste kommentarer