Blomkålssuppe med rejer og dild

image_pdfimage_print

Dejlig nem suppe, du kan lave på max 20 minutter. Du kan også servere det med bacon og brød croutoner i stedet for.

Blomkålssuppe med rejer og dild

En skøn cremet suppe af blomkål
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Suppe
Keyword: blomkål, rejer, suppe
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 stk blomkål
  • 2 stk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 terninger grøntsags bouillon
  • 2 liter vand
  • Salt
  • Smør/olie til stegning
  • 3 dl fløde piskefløde eller madlavningsfløde
  • Frisk dild
  • 400 g rejer i lage

Sådan gør du

  • Skær blomkålen ud i små stykker
  • Hak løg og hvidløg groft
  • Kom smør/olie i en gryde og steg kort løg og hvidløg.
  • Tilsæt derefter bouillon, vand og blomkål
  • Kog op og når blomkålen er kogt, tages gryden fra varmen.
  • Tag ca.3 dl vand fra og blend med en stavblender.
  • Tilsæt fløden og smag til med salt.
  • Server med rejer og frisk dild.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*