Jeg er ikke fan af coleslaw, da jeg ikke er så vild med mayonnaise. Men denne blanding med creme fraiche, gør den mere frisk. Den er også god til en burger med pulled pork.
Spareribs med hjemmelavet coleslaw
En lækker ret, som er oplagt som grillmad
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 4 rækker spareribs 1 pr mand, jeg købte nogle hos den lokale slagter
- 4 stk gulerødder
- 2 stk æble
- 1 stk spidskål
- 4 spsk. creme fraiche
- 4 spsk. mayonnaise
- 4 tsk. sennep
- Salt Peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader, hvor kødet skal varmes.
- Skræl og riv gulerødder og æblet. Skær kålen i fine stykker.
- Bland mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
- Varm kødet i 5-7 min i ovnen.
- Server med coleslaw til.
Seneste kommentarer