Spareribs med hjemmelavet coleslaw

image_pdfimage_print

Jeg er ikke fan af coleslaw, da jeg ikke er så vild med mayonnaise. Men denne blanding med creme fraiche, gør den mere frisk. Den er også god til en burger med pulled pork.

Spareribs med hjemmelavet coleslaw

En lækker ret, som er oplagt som grillmad
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: barbeque, ben, coleslaw, grill, kål, spareribs
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 rækker spareribs 1 pr mand, jeg købte nogle hos den lokale slagter
  • 4 stk gulerødder
  • 2 stk æble
  • 1 stk spidskål
  • 4 spsk. creme fraiche
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 4 tsk. sennep
  • Salt Peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader, hvor kødet skal varmes.
  • Skræl og riv gulerødder og æblet. Skær kålen i fine stykker.
  • Bland mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
  • Varm kødet i 5-7 min i ovnen.
  • Server med coleslaw til.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*