Spareribs med hjemmelavet coleslaw

Jeg er ikke fan af coleslaw, da jeg ikke er så vild med mayonnaise. Men denne blanding med creme fraiche, gør den mere frisk. Den er også god til en burger med pulled pork.


Spareribs med hjemmelavet coleslaw

En lækker ret, som er oplagt som grillmad

  • 4 rækker spareribs (1 pr mand, jeg købte nogle hos den lokale slagter)
  • 4 stk gulerødder
  • 2 stk æble
  • 1 stk spidskål
  • 4 spsk. creme fraiche
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 4 tsk. sennep
  • Salt (Peber)
  1. Tænd ovnen på 180 grader, hvor kødet skal varmes.
  2. Skræl og riv gulerødder og æblet. Skær kålen i fine stykker.
  3. Bland mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
  4. Varm kødet i 5-7 min i ovnen.
  5. Server med coleslaw til.
Hovedret
barbeque, ben, coleslaw, grill, kål, spareribs