Glutenfri amerikanske pandekager

image_pdfimage_print

Jeg har altid været vild med pandekager. Jeg prøver at begrænse gluten, så derfor har jeg lavet disse glutenfri pandekager. Dem laver jeg når jeg skal forkæle mig selv i weekenden, med en lidt mere spændende morgenmad.

Amerikanske pandekager – glutenfri

Her får du opskriften på lækre luftige glutenfri amerikanske pandekager
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Keyword: amerikanske pandekager, bagværk, brunch, glutenfri, morgenmad
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 2,5 stk æggehvider pasteuriserede (alm. kan også bruges)
  • 120 g hytteost
  • 2 stk æg
  • 1 tsk. Fiber Husk
  • 1 spsk. mandelmel
  • 1 tsk. kardemomme kan undlades
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. salt
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Pisk æggehviderne stive (så skålen kan vendes på hovedet).
  • Find en minihakker og hal/blend hytteosten til en ensartet masse.
  • Find en anden skål og bland hytteost med æg, mandelmel, bagepulver, kardemomme, vaniljesukker og salt.
  • Vend massen i de stive æggehvider (ikke piske).
  • Til sidst puttes Husk i massen.
  • Smelt smør på panden og put ca. 3-4 klatter på ad gangen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*