Glutenfri amerikanske pandekager

Jeg har altid været vild med pandekager. Jeg prøver at begrænse gluten, så derfor har jeg lavet disse glutenfri pandekager. Dem laver jeg når jeg skal forkæle mig selv i weekenden, med en lidt mere spændende morgenmad.
Amerikanske pandekager – glutenfri
Her får du opskriften på lækre luftige glutenfri amerikanske pandekager
- 2,5 stk æggehvider (pasteuriserede (alm. kan også bruges))
- 120 g hytteost
- 2 stk æg
- 1 tsk. Fiber Husk
- 1 spsk. mandelmel
- 1 tsk. kardemomme (kan undlades)
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. salt
- Smør til stegning
- Pisk æggehviderne stive (så skålen kan vendes på hovedet).
- Find en minihakker og hal/blend hytteosten til en ensartet masse.
- Find en anden skål og bland hytteost med æg, mandelmel, bagepulver, kardemomme, vaniljesukker og salt.
- Vend massen i de stive æggehvider (ikke piske).
- Til sidst puttes Husk i massen.
- Smelt smør på panden og put ca. 3-4 klatter på ad gangen.
