Jeg har altid været vild med pandekager. Jeg prøver at begrænse gluten, så derfor har jeg lavet disse glutenfri pandekager. Dem laver jeg når jeg skal forkæle mig selv i weekenden, med en lidt mere spændende morgenmad.
Amerikanske pandekager – glutenfri
Her får du opskriften på lækre luftige glutenfri amerikanske pandekager
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 12 stk
Ingredienser
- 2,5 stk æggehvider pasteuriserede (alm. kan også bruges)
- 120 g hytteost
- 2 stk æg
- 1 tsk. Fiber Husk
- 1 spsk. mandelmel
- 1 tsk. kardemomme kan undlades
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. salt
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Pisk æggehviderne stive (så skålen kan vendes på hovedet).
- Find en minihakker og hal/blend hytteosten til en ensartet masse.
- Find en anden skål og bland hytteost med æg, mandelmel, bagepulver, kardemomme, vaniljesukker og salt.
- Vend massen i de stive æggehvider (ikke piske).
- Til sidst puttes Husk i massen.
- Smelt smør på panden og put ca. 3-4 klatter på ad gangen.
Seneste kommentarer