Tomaterne er suveræne at bruge i eks sandwich og så er de meget nemme at lave. Jeg lavede dem til et event, hvor de skulle i en foccacia sandwich sammen med hjemmelavet persille pesto, serrano, rucola og frisk mozzarella.
Kan også bruges i salat, pastasalat, tapas og som tilbehør til aftensmaden.
Semidried tomater
Skønne i sandwich, salat eller som tilbehør til aftensmad
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 15 personer
Ingredienser
- 1 kg cherry/blomme tomater
- 2 tsk flagesalt
- 2 tsk sukker
- 2 fed hvidløg skrællet og knust
- Frisk timian
- 2 dl smagsneutral olie
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 90 grader varmluft
- Halvér tomaterne på tværs. Vend i en skål med salt, sukker, timian og knust hvidløg
- Fordel tomaterne på en bageplade med den flade side opad
- Bag tomaterne i ovnen i ca. 3 timer, til de er rykne I kanten
- Lad tomaterne køle af. Hvis du ikke skal bruge dem med det samme, kan du lægge dem i patentglas og overhælde dem med olie (så holder de meget længere)
- Tomaterne kan holde sig flere uger i køleskabet
Seneste kommentarer