semidried tomater til sandwich

Semidried tomater

image_pdfimage_print

Tomaterne er suveræne at bruge i eks sandwich og så er de meget nemme at lave. Jeg lavede dem til et event, hvor de skulle i en foccacia sandwich sammen med hjemmelavet persille pesto, serrano, rucola og frisk mozzarella.

Kan også bruges i salat, pastasalat, tapas og som tilbehør til aftensmaden.

semidried tomater til sandwich

Semidried tomater

Skønne i sandwich, salat eller som tilbehør til aftensmad
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: salat, sandwich, tapas, tilbehør, tomat
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 3 timer
Samlet tid: 3 timer 10 minutter
Antal: 15 personer

Ingredienser

  • 1 kg cherry/blomme tomater
  • 2 tsk flagesalt
  • 2 tsk sukker
  • 2 fed hvidløg skrællet og knust
  • Frisk timian
  • 2 dl smagsneutral olie

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 90 grader varmluft
  • Halvér tomaterne på tværs. Vend i en skål med salt, sukker, timian og knust hvidløg
  • Fordel tomaterne på en bageplade med den flade side opad
  •  Bag tomaterne i ovnen i ca. 3 timer, til de er rykne I kanten
  •  Lad tomaterne køle af. Hvis du ikke skal bruge dem med det samme, kan du lægge dem i patentglas og overhælde dem med olie (så holder de meget længere)
  • Tomaterne kan holde sig flere uger i køleskabet
semidried tomater til sandwich
semidried tomater til sandwich

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*