snasket chokoladekage

Snasket chokoladekage

image_pdfimage_print

Denne her kage er til alle der elsker en lækker snasket chokoladekage. Du ved, sådan en der næsten er lidt ubagt inde i midten. Den er toppet med kaffeglasur og chokoladeknapper. Men kan sagtens laves med en glasur uden kaffe.

Den kan sagtens laves dagen før og den bliver meget fast, når den får tid til at køle helt af.

Kan også serveres i mindre stykker med eks. is og bær til.

snasket chokoladekage

Snasket chokoladekage

Kagen til dig, hvor den ikke kan blive for snasket 😉
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Keyword: chokokoladekage, chokolade, Kage
Forb. tid: 15 minutter
Ovntid: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 9 stk

Ingredienser

  • 125 g sukker
  • 2 stk æg
  • 160 g smeltet smør
  • 100 g mørk chokolade hk fint
  • 1 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 1 knivspids salt
  • 50 g kakao
  • 1/2 tsk bagepulver

Glasur

  • 100 g flormelis
  • 3 spsk stærk kaffe
  • 2 spsk kakao
  • evt. krymmel eller chokoladeknapper

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Smelt smørret i en gryde og tag af varmen. Rør den hakkede chokolade rundt indtil massen bliver blank og ensartet
  • Æg og sukker piskes luftigt
  • Vend de to masser sammen
  • Tilføj mælk
  • Bland de tørre ingredienser sammen og vend rundt i dejen
  • Hæld i bagepapirsklædt form på ca 18×20 cm
  • Bag midterst I ovnen i ca. 20 min (lidt længere, hvis du ønsker den mere fast)

Glasur

  • Når kagen er kølet af blandes alle ingredienserne til glasuren og hældes over kagen
  • Drys evt. med krymmel eller chokoladeknapper
snasket chokoladekage
snasket chokoladekage

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*