En super lækker svinemørbrad med den lækreste marinade på. Desuden kan kartofler og grønt også tilberedes på grillen. Alternativ kan du også tilberede det øvrige i ovnen.
Marineret svinemørbrad med kartofler og grønt
En lækker ret, som kan tilberedes på grillen
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Udstyr
- Alubakke eller lignende til grillen, hvis du vil tilberede grønt og kartofler deri
Ingredienser
- 600 g kartofler skrubbet eller skrællet
- 1/2 stk broccoli
- 3 stk gulerødder skrællet og skåret i stave
- 1 stk rødløg skrællet og skåret i både
- 1 stk svinemørbrad ca. 500 g
- Olie
- Salt og peber
Marinade
- 3 spsk ketchup
- 1 spsk soya
- 1 spsk brun farin
- 1 tsk sød paprika
- 1/2 tsk stødt peber
- 1 spsk olie
Sådan gør du
- I en skål blandes ingredienserne til en marinade sammen
- Skær sener og overskydende fedt af svinemørbraden og pensl med marinaden (gem resten af marinaden og pensl undervejs på grillen)
- Skær kartoflerne ud i små tern (elers skal de forkoges først)
- Kom kartofler og grønt i alubakke eller andet der kan bruges på grillen. Vendes med olie, salt og peber
- Steg mørbraden 20 min på grillen og vend et par gange undervejs. Lad efterhvile 5-10 min inden udskæring
- Rør rundt i kartofler og grønt undervejs på grillen
Seneste kommentarer