One pan med fisk

One pan med ris, grøn karry og sej

image_pdfimage_print

Denne one pan ret er en skøn måde at få fisk på. Du kan bruge sej, torsk eller laks alt efter hvad du bedst kan lide.

Jeg tror, at det jeg elsker allemest ved One pot/one pan retter er at der næsten ingen opvask er bagefter. OG at det passer sig selv i ovnen. En skøn hverdagsret.

One pan med fisk

One pan med ris, grøn karry og sej

En nem ret, hvor alt tilberedes i ét fad i ovnen
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: fisk, grøn karry, kokosmælk, one pan, one pot, ris, sej, Torsk
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 350 g ris
  • 1 stk løg hk fint
  • 1 stk broccoli skåret i små buketter
  • 1 ds bambusskud ca. 140 g
  • 6 dl kogt vand oplæs bouillon terningerne deri
  • 2 terninger klar/grøntsags bouillon
  • 3 tsk grøn karry pasta eller rød
  • 400 ml kokosmælk
  • 400 g sej torsk eller laks kan også bruges
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • I et ildfast fad kommes ris, vand med bouillon, kokosmælk, broccoli, løg, bambusskud og grøn karry pasta. Rør det hele godt rundt
  • Kom i ovnen i 20 min. Kom herefter torsken ovenpå og drys med salt og peber.
  • Fortsat 10 min i ovnen med fisken på. Serveres herefter.
One pan med sej
One pan med fisk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*