Denne her tilberedning af blomkål, kan få stortset alle til at nyde det. Det er super lækkert som tilbehør til den meste mad.
Ingredienser
- 1 hel blomkålshoved
- 1/2 fed hvidløg, presset
- 1/2 tsk paprika
- 1/2 tsk løgpulver
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- 4 spsk olie
- 70 g friskrevet parmesan
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 220 grader varmluft
- Fjerne bladene fra blomkålen og skær det allernederste af stokken af (ikke for meget, så kan den ikke holde sammen i skiver)
- Skær blomkålen ud i tykke skiver
- I en skål blandes olie med hvidløg og krydderier, pensl derefter blomkålsskiverne på begge sider
- Klargør en bradepande/stort ildfast fad med bagepapir
- I en tallerken med revet parmesan trykkes den ene side af blomkålsskiven ned og parmesansiden placeres nedad på bagepladen
- Bag midterst i ovnen i 10 min
- Skru temperaturen ned på 180 grader i ydeligere 20 min
Seneste kommentarer