Parmesan bagt blomkål

Denne her tilberedning af blomkål, kan få stortset alle til at nyde det. Det er super lækkert som tilbehør til den meste mad.


Parmesan bagt blomkål

Super lækkert som tilbehør

  • 1 hel blomkålshoved
  • 1/2 fed hvidløg, presset
  • 1/2 tsk paprika
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 4 spsk olie
  • 70 g friskrevet parmesan
  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft

  2. Fjerne bladene fra blomkålen og skær det allernederste af stokken af (ikke for meget, så kan den ikke holde sammen i skiver)

  3. Skær blomkålen ud i tykke skiver

  4. I en skål blandes olie med hvidløg og krydderier, pensl derefter blomkålsskiverne på begge sider

  5. Klargør en bradepande/stort ildfast fad med bagepapir

  6. I en tallerken med revet parmesan trykkes den ene side af blomkålsskiven ned og parmesansiden placeres nedad på bagepladen

  7. Bag midterst i ovnen i 10 min

  8. Skru temperaturen ned på 180 grader i ydeligere 20 min

Tilbehør
blomkål, parmesan, tilbehør