Det er ikke en ret jeg har lavet særlig mange gange, men jeg har en familie som elsker mad med pølser – så den blev et hit.
Jeg tilføjede bacon, så der var lidt ekstra smag.
Det er også en super ret, hvis du har en rest kogte kartofler der skal bruges
Ingredienser
- 1 spsk smør
- 5 stk pølser skåret i mindre skiver
- 800 g kogte kartofler skåret i mundrette stykker
- 1 stk løg hakket fint
- 3 tsk sød paprika
- salt og peber
- 3 spsk tomatpuré
- 1,5 dl mælk
- 1 dl piskefløde
- 5 skiver bacon skåret i mindre stykker
- 2 fed hvidløg hakket fint
- 1 tsk sukker
- Evt frisk purløg til servering
Sådan gør du
- Hvis du ikke har kogte kartofler, så skræl kartoflerne og kog i gryde med saltet vand i ca 10 min (mærk om de er møre med en gaffel)
- I en gryde eller høj pande svitses løg i smør i ca 4 min ved middelvarme
- Tilsæt nu hvidløg, pølse, bacon, paprika og tomatpuré og steg 1 min
- Tilsæt nu kartofler og mælk og lad småsimre i ca 5-7 min
- Hæld fløden i og smag til med sukker, salt og peber
- Server evt. med hakket purløg
Seneste kommentarer