Kyllinge cordon bleu

image_pdfimage_print

Som barn fik vi jævnligt købe cordon bleu med råkost til. Det gav mig lyst til at prøve at lave mine egne. Og wow, de blev virkelig saftige og lækre. Mine børn var også vilde med det. Vi fik bønnefritter og kartoffelbåde til.

Kyllinge cordon bleu

Lækre saftige stykker kylling med skinke og smeltet ost
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: cordon bleu, kylling, ost, skinke
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 personer

Udstyr

  • 4 kødnåle

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryster ca. 600 g i alt
  • 4 skiver Landskinke eller andre store stykker skinke
  • 1 stk frisk mozzarella 125 gram
  • 2 stk æg sammenpisket
  • 1,5 dl mel
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1,5 dl rasp
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Skær mozzarellaen i skiver og rul 2 skiver ind i hvert stykke skinke
  • Skær en “lomme” i hvert stykke kyllingebryst langs siden og put den rullede skinke med mozzarella i. Fold kyllingen rundt igen. Luk sammen i åbningen med 1 kødnål.
  • Gør klar til paneringen. I en skål blandes mel med salt og peber. Æggene kommes i en anden skål og raspen i en tredje
  • Dyp nu kyllingen i melet, dernæst æg og til slut raspen
  • Steges ved middel/høj varme i ca 8-10 min pr side

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*