Pasta med salsiccia, mascarpone og tomat

image_pdfimage_print

En lækker cremet pastaret, som smager skønt. Den kræver få ingredienser. Salsiccia er en mild krydret italiensk pølse, som giver god smag (jeg køber min i SuperBrugsen, men har også hørt at de kan købes i meny).

Pasta med salcissia, mascarpone og tomat

En skøn og hurtig pastaret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: hvidvin, mascarpone, pasta, salsiccia
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Fettucine
  • Olie til stegning
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 stk løg hk fint
  • 20 stk cherrytomater halveret
  • 3 dl hvidvin
  • 250 g mascarpone (kan erstattes med Naturel flødeost)
  • 1,5-2 dl kogevand (fra pastaen)
  • 300 g salsiccia taget ud af skindet og skåret i små stykker
  • Salt og peber
  • Evt frisk basilikum og revet parmesan til servering

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen
  • I en pande med olie svitses løg, hvidløg og salcissia i ca 3 min
  • Tilsæt vin og tomat og lad simre i ca 5 min
  • Tilsæt mascarpone og kogevand. Smag til med salt og peber
  • Vend pastaen med det øvrige i panden
  • Server straks og evt med frisk basilikum og parmesan

Noter

Hvis du ikke kan skaffe Salsiccia, så kan du bruge bacon eller chorizo i stedet for. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*