En lækker cremet pastaret, som smager skønt. Den kræver få ingredienser. Salsiccia er en mild krydret italiensk pølse, som giver god smag (jeg køber min i SuperBrugsen, men har også hørt at de kan købes i meny).
Pasta med salcissia, mascarpone og tomat
En skøn og hurtig pastaret
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 400 g Fettucine
- Olie til stegning
- 2 fed hvidløg hk fint
- 1 stk løg hk fint
- 20 stk cherrytomater halveret
- 3 dl hvidvin
- 250 g mascarpone (kan erstattes med Naturel flødeost)
- 1,5-2 dl kogevand (fra pastaen)
- 300 g salsiccia taget ud af skindet og skåret i små stykker
- Salt og peber
- Evt frisk basilikum og revet parmesan til servering
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen
- I en pande med olie svitses løg, hvidløg og salcissia i ca 3 min
- Tilsæt vin og tomat og lad simre i ca 5 min
- Tilsæt mascarpone og kogevand. Smag til med salt og peber
- Vend pastaen med det øvrige i panden
- Server straks og evt med frisk basilikum og parmesan
Noter
Hvis du ikke kan skaffe Salsiccia, så kan du bruge bacon eller chorizo i stedet for.
Seneste kommentarer