Er du til en cremet og smagfuld pastaret, så er denne lige noget for dig.
Pastaret med champignon, kylling og soltørret tomat
Smagfuld pastaret
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 300 g kyllingebryst eller inderfilet skåret i mindre stykker/tern
- Smør eller olie til stegning
- 1 stk løg hakket fint
- 3 fed hvidløg hakket fint
- 10 stk champignon renset og skåret i skiver
- 1/2 dl soltørret tomater hakket fint
- 1/2 l madlavningsfløde 8%
- 1 tsk tørret timian
- Evt kulør
- 1/2 dl kogevand fra pastaen
- 1 terning hønsebouillon
- 80 g frisk spinat
- 400 g parpadelle eller anden pasta eks spaghetti
- Evt frisk oregano og parmesan til servering
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på pakken
- I en pande med lidt smør/olie steges løg og champignon i ca 5 min ved middel/høj varme
- Tilsæt nu kylling og hvidløg. Lad kyllingen blive brunet på begge sider i ca. 2 min pr side
- Tilsæt soltørret tomat, bouillon og madlavningsfløde. Lad simre ved middelvarme i ca. 8-10 min.
- Smag til med salt og peber. Kom evt. kulør i for mere brun farve. Vend spinaten rundt.
- Vend pastaen med det øvrige og server evt med friske urter og parmesan
Smagte ikke er så meget